Personal

Personal

Claes Gardtman

Läkare

Specialist inom kirurgi och vidareutbildning inom kirurgi och plastikkirurgi. Efter att arbetat privat på Sophiahemmet och några större läkarmottagningar i Stockholm startades i egen regi en kirurgisk mottagning på Sabbatsbergs sjukhus med inriktningarna; Sjukvård,Skönhet,Hälsa.

År 2011 omstart i helt nyproducerade och specialiserade lokaler på Sabbatsberg. I samband med detta blev det mer fokus på skönhetsbehandlingar. Lång erfarenhet av injektionsbehandlingar ända sedan 1998. Under åren deltagit i många utbildningar inom plastikkirurgi, injektionsbehandlingsteknik etc både i Sverige och utomlands. Uppdaterar sig fortlöpande på estetiska behandlingar både kirurgiskt och medicinskt. Certifierad för estetiska injektionsbehandlingar.

Maria

receptionist

Maria har arbetet på kliniken sedan 1998. Är ansvarig för tidsbokning och planering av operationer, Receptionen, inköp och ekonomi samt personalfrågor.

Nina Holmgren

Operationsansvarig

Nina har arbetat på kliniken sedan 1998. Ansvarig för de plastikkirurgiska operationerna som utförs på kliniken. Nina är din kontaktperson när det gäller frågor och planering runt dessa operationer.
Arbetat med NeoStratas produkter sedan 2012 och utför även kemisk peel.

Pia Forsslund

Sjuksköterska

Pia har arbetat på kliniken sedan 2004, utför behandlingar med IPL Ellipse (intensivt pulserande ljus) sedan 2008,
Utför behandlingar med radiofrekvens FRACTORA och FRACTORA FIRM sedan 2014
Ansvarig för hälsokontrollerna som utförs på kliniken.
Assisterar på operation, IT ansvarig.

Anna Persson

Läkare

Anna är legitimerad läkare sedan 2009 och har tidigare arbetat som akutläkare, framför allt på kirurgakuten på Karolinska sjukhuset samt Södersjukhuset.
Parallellt med sitt arbete på akuten har Anna utbildat sig i och jobbat med estetiska injektionsbehandlingar sedan 2011.
Anna jobbade på kliniken under 2012 och är nu tillbaka hos oss sedan hösten 2017.
Hon uppdaterar sig fortlöpande på estetiska behandlingar både kirurgiskt och medicinskt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Webbutiken kommer vara stängd mellan 31 januari till 7 mars 2022.