Personal

Personal

Claes Gardtman

Läkare

Specialist inom kirurgi och vidareutbildning inom kirurgi och plastikkirurgi. Efter att arbetat privat på Sophiahemmet och några större läkarmottagningar i Stockholm startades i egen regi en kirurgisk mottagning på Sabbatsbergs sjukhus med inriktningarna; Sjukvård,Skönhet,Hälsa.

År 2011 omstart i helt nyproducerade och specialiserade lokaler på Sabbatsberg. I samband med detta blev det mer fokus på skönhetsbehandlingar. Lång erfarenhet av injektionsbehandlingar ända sedan 1998. Under åren deltagit i många utbildningar inom plastikkirurgi, injektionsbehandlingsteknik etc både i Sverige och utomlands. Uppdaterar sig fortlöpande på estetiska behandlingar både kirurgiskt och medicinskt. Certifierad för estetiska injektionsbehandlingar.

Maria

receptionist

Maria har arbetet på kliniken sedan 1998. Är ansvarig för tidsbokning och planering av operationer, Receptionen, inköp och ekonomi samt personalfrågor.

Nina Holmgren

Operationsansvarig

Nina har arbetat på kliniken sedan 1998. Ansvarig för de plastikkirurgiska operationerna som utförs på kliniken. Nina är din kontaktperson när det gäller frågor och planering runt dessa operationer.
Arbetat med NeoStratas produkter sedan 2012 och utför även kemisk peel.

Pia Forsslund

Sjuksköterska

Pia är legitimerad sjuksköterska sen 1993, har arbetat på kliniken sedan 2004, utför behandlingar med IPL (intensivt pulserande ljus) sedan 2008,
Utför behandlingar med radiofrekvens FRACTORA och FRACTORA FIRM sedan 2014
Assisterar på operation, IT ansvarig.

Anna Persson

Läkare

Anna är legitimerad läkare sedan 2009 och har tidigare arbetat som akutläkare, framför allt på kirurgakuten på Karolinska sjukhuset samt Södersjukhuset.
Parallellt med sitt arbete på akuten har Anna utbildat sig i och jobbat med estetiska injektionsbehandlingar sedan 2011.
Anna jobbade på kliniken under 2012 och är nu tillbaka hos oss sedan hösten 2017.
Hon uppdaterar sig fortlöpande på estetiska behandlingar både kirurgiskt och medicinskt.

Tina Forsberg

Undersköterska

Tina är utbildad undersköterska med stort intresse och erfarenhet av hud- och skönhetsbehandlingar. Tina har sedan 2016 arbetat inom akutsjukvård samt psykiatri och samtidigt drivit egen skönhetsklinik på Värmdö.
Hon arbetade då med koldioxidlaser och skin rejuvination, Hollywoodmetoden, tatueringsborttagning och aknebehandlingar samt kemiska peelingar.
Tina har nu börjat hos oss på Stockholmskliniken Värmdö där hon kommer jobba med olika hudbehandlingar såsom kemisk peeling, PRX-T33 (den nya generationens TCA-peel), microneedling med Skinpen samt dermaplaning.
Tina utbildar sig fortlöpande inom hud- och skönhetsvård.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev