Om Stockholmskliniken

Om Stockholmskliniken

Stockholmskliniken är en privat kirurgisk klinik som inriktar sig på mottagningsverksamhet samt kirurgiska och estetiska operationer i lokalbedövning. Vi finns i moderna och ljusa lokaler på Sabbatsbergs sjukhus som ligger vid Odenplan, centralt i Stockholm. Vår personal är ett väl inarbetat team som arbetat många år tillsammans.

Kliniken har funnits sedan 1998 och drivs av Dr Claes Gardtman. Vi startade  mottagningen med tre hörnstenar; sjukvård, skönhet och hälsa. Sjukvårdsdelen stod för en i första hand allmänkirurgisk mottagning. Vi utförde också operationer i lokalbedövning. Under en period stod husläkare för den medicinska delen. Skönhetsdelen  började mest med injektionsbehandlingar och en del mindre estetiska ingrepp i lokalbedövning.

2011 startade vi om i nyproducerade ljusa fina lokaler på Sabbatsbergs sjukhus specialicerade för vår verksamhet.  Vi utvidgade framför allt skönhetsdelen, med fler estetiska ingrepp samtidigt som vi ökande den icke kirurgiska skönhetsverksamheten med nya tekniker och hudföryngrande maskinbehandlingar. Vi införde också medicinsk hudvård  med bla.a. kemisk peeling , hudvårdsprodukter etc.

Viktigt för oss är säkerhet, trygghet och professionell kompetens! 

Det finns idag ett mycket stort utbud av skönhetsbehandlingar, skönhetsprodukter, kirurgiska estetiska ingrepp, en uppsjö av nyproducerade apparater som skall göra underverk av föryngring och skönhet.  Vi försöker hålla reda på nya produkter och apparater och välja ut de som synes ha bra/bästa effekt för att kunna ge råd till våra patienter.

Vi utbildar oss fortlöpande i nya tekniker men också om vilka risker som finns, hur man kringgår dem i möjligaste mån och om det händer något, att vi också kan ta hand om eventuella komplikationer. Vi arbetar på ett sjukhus med fina kringresurser inte minst inom lab röntgen etc och kan få professionella råd och hjälp av många kollegor. Vi har egen utrustning med syrgas , akutväska hjärtstartare etc om det skulle hända något.

Vi köper våra produkter direkt ifrån de största och mest erfarna tillverkarna från personliga kontakter som vi känner väl.

Vi skräddarsyr våra estetiska och plastikkirurgiska behandlingar, allt ifrån en besvärande liten rynka till exklusiva skönhetspaket. Allt för att det ska passa just dig. Vi utför även icke kirurgiska behandlingar, tex fillers, toxiner mm. Kliniken är certifierad för injektionsbehandlingar,  Vi arbetar med intensivt pulserande ljus, IPL, mot solskadad hud, hårborttagning, missprydande blodkärl, hudföryngring, akne etc. Vi har apparatur för hudföryngring med uppstramande effekt, Fractora RF Radiofrekvens  Vi arbetar med bla med Neostratas hudprodukter och kemisk peel.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och trygg när du kommer till oss!

Välkommen att kontakta oss!

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev