Referenser

Referenser

Här hittar du egna historier från våra tidigare patienter. Kanske kan detta ge dig som är lite osäker på vilka vi är, vad vi gör och om vi är bra mer information om hur vi tar hand om dig.

Du är förstås alltid välkommen att ringa oss på telefon 08-690 52 25 om du skulle ha frågor eller funderingar.

Rolf, 74 år

Behandling: Halsplastik

Det här brevet kommer från Rolf, 74 år ”För ett antal år sedan så kallade någon mig för ”pelikan Roffe” eftersom att jag hade en relativt stor påse under hakan som jag tyckte störde mitt utseende och inget kul med ett sånt smeknamn även om jag gillar pelikaner. Så jag kontaktade Stockholmskliniken för att höra om det var något som gick att åtgärda. Vi bokade in en operations dag, allt gick jättebra och alla var så goa mot mig Jag har fått höra av många i min omgivning att jag…

Läs hela historien

Lena, 51 år

Behandling: Fillers

”Som artist och underhållare så exponerar jag mig både på scen och i media och då är det viktigt att kunna se naturligt vacker ut och inte just fixad ut trots min ålder. Efter att ha prövat ett antal kliniker och fått behandlingar som jag kanske inte varit helt nöjd med, har jag nu hittat vad jag kan säga är” min skönhets oas” hos Stockholmskliniken. Fina lokaler, trevlig personal och så professionella behandlingar. Som sagt, mitt måtto för denna klinik-NÖJD KUND KOMMER ALLTID TILLBAKA”

Läs hela historien

Sebastian, 36 år

Behandling: Operation av hudförändring

Sebastian besvärades av en blåsa som skavt i munnen en lägre tid, Här är ett mail han skickade oss efter sin operation  Jag opererade bort en blåsa / cysta munnen munnen hos er på Stockholmskliniken i måndags.Som vanligt är ni helt fantastiska i allt från ert bemötande till er professionalism. Jag har under åren tagit bort en massa knölar hos er och det är en småjobbig process men ni gör det så mkt enklare genom ert bemötande. Vill därför tacka er av hela mitt hjärta.

Läs hela historien
Prenumerera på vårt nyhetsbrev