Juvederm

Juvederm

Mjuka skönhetsinjektioner för veck, rynkor och läppförstoring

Juvéderm® är ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Juvéderm® minskar skonsamt dina ålderstecken och förstärker diskret din naturliga skönhet.När huden åldras så bryts kroppens egen hyaluronsyra ner, rynkor och veck blir djupare och alltmer synliga, läpparna förlorar sin ungdomliga fyllighet. Genom en enkel injektionsbehandling med Juvederm slätas rynkor, veck och linjer ut, ansiktet mjukas upp och sensualitet i läpparna återskapas. Behandlingen ger omedelbart resultat med långvarig effekt. Juvederm är en säker produkt som används över hela världen.

Juvederm är en gelé med slät konsistens som består av hyaluronsyra- ett ämne som finns naturligt i kroppen och som hjälper till att ge huden volym och fukt. Juvederm injiceras i huden för att omedelbart återställa din huds volym, släta ut rynkor och veck samt att behandla läpparnas utseende. Resultatet blir ett slätt och naturligt utseende. Med Juvederm kan du se fram emot en synlig förbättring och ett resultat som varar i upp till ett år. Hyaluronsyra är ett mycket bra ämne att använda som rynkutfyllnad eftersom det känns naturligt i huden och ger ett långvarigt resultat. Hållbarheten är dock individuell och är beroende av det hudområde som behandlats, hudtyp, använd teknik vid behandlingen samt injicerad volym.

Behandlingseffekterna av Juvederm är långvariga men inte permanenta, vilket innebär att du har kontroll över ditt utseende. Har du mycket djupa rynkor kan flera behandlingar behövas för att bygga upp ett bra resultat. Sedan får man succesivt underhålla rynkorna så att de inte återkommer.

Juvederm innehåller bedövningsmedlet lidokain för att göra injektionsprocessen till en mer behaglig upplevelse. Juvederm har inga bestående biverkningar och används över hela världen.Läs mer på Juvederms egen hemsida

 

Detta kan behandlas med Juvederm

Veck och linjer mellan näsa och mun (nasolabiala veck)

Bekymmersrynkor (mellan ögonbryn)

Kråksparkar (linjer och rynkor vid ögonens utkant)

Insjunkenhet under ögon, trötta ögon

Fylla ut örsnibbar

Rökrynkor

Rynkor runt munnen

Skrattrynkor (på kinder)

Rynkor och linjer i pannan

Föryngra läppar och läppförstoring

Ansiktskonturering

För att skapa volym i ansiktet, för mer markerade kindben, för förändring av form på haka samt för att ge en mer markerad käklinje.

Ärr, håligheter och andra huddefekter

 

Certifierad klinik

Stockholmskliniken har behandlare som är Certifierade för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare. Läs mer på estetiskainjektionsradet

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev